Quantcast

http://picasion.com/

Κεντρική Μακεδονία: Πρώτη σε επισκεψιμότητα, αλλά... δεν ξοδεύουν οι τουρίστες

7,2 εκατ. τουρίστες από Βουλγαρία, πΓΔΜ, Ρουμανία και Σερβία ξόδεψαν 285 ευρώ ο καθένας
Πρώτη σε επισκεψιμότητα αλλά σχεδόν τελευταία όσον αφορά τα χρήματα που ξοδεύουν οι τουρίστες αποδεικνύεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την
οποία «προτιμούν» τουρίστες από τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, τη Ρουμανία και τη Σερβία, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, επικαλούμενος μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

«Όπως προκύπτει στη μελέτη, το 2017 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δέχθηκε 7,2 εκατομμύρια τουρίστες οι οποίοι όμως ξόδεψαν, κατά μέσο όρο, 285 ευρώ ο καθένας» ανέφερε την Τρίτη ο κ. Τσαραμπουλίδης, κατά την σύσκεψη των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων Βορείου Ελλάδος, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ. Όσον αφορά στην κατάσταση στην αγορά εργασίας, ο πρόεδρος του ΕΚΘ τη χαρακτήρισε ως ένα «περιβάλλον θολό», ζητώντας αύξηση του κατώτατου μισθού και καταγγέλλοντας περιστατικά εργοδοτών που προσλαμβάνουν άτομα τα οποία αναγκάζουν στη συνέχεια να δεσμευτούν ότι δεν θα γραφούν σε συνδικάτα, προκειμένου να μην καλύπτονται από οποιαδήποτε υπογραφή σύμβασης.

1 σχόλιο:

  1. Έρχονται φορτωμένοι στα αυτοκίνητα τους με φαγητά, μπύρες, σνακ . Το μόνο χρήμα που αφήνουν είναι στα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Μέχρι και μπετόνια πετρέλαιο κουβαλούν μαζί τους για τον δρόμο της επιστροφής. Τελικά δεν μετράει μόνο η ποσότητα του τουρίστα και αλλα και η ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ