Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «Cantina Go» άνοιξε! Από καφέ, μέχρι... σούβλες, για περαστικούς και καθιστούς!

Το πιο ολοκληρωμένο Shop 'n' Go στη Βέροια είναι γεγονός!
Η μεγάλη μέρα έφτασε και το παράθυρο του «Cantina Go» άνοιξε, συμπληρώνοντας έτσι την πιο ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή λύση για καφέ και φαγητό στη Βέροια. Το «Coffee Go - Cantina Go». Για περαστικούς οδηγούς αλλά και
για όσους θέλουν να παρκάρουν και να καθίσουν για να απολαύσουν, από έναν εξαιρετικό καφέ, μέχρι και τσίπουρα με πεντανόστιμα κρεατικά και σούβλες, στα δυο διαφορετικά ξύλινα σπιτάκια του «Coffee Go - Cantina Go», με μόλις λίγα μέτρα απόσταση!
Θέλεις κρύο ή ζεστό καφέ; Σοκολάτες, γρανίτες, milk shake ή ένα ελαφρύ σνακ; Σταματάς στο παράθυρο του «Coffee Go». Θέλεις μερίδα κρεατικά της ώρας ή και σούβλες, κεμπάπ χοιρινό και κοτόπουλο ή κοκορέτσι ή και όλα τα παραπάνω σε σάντουιτς; Σταματάς στο παράθυρο του «Cantina Go». 
Και φυσικά με τον άνετο και πρωτότυπο τρόπο που μας σύστησε το «Coffee Go - Cantina Go». Σταματάς με το αυτοκίνητο, δίνεις παραγγελία από τη θέση του οδηγού, ετοιμάζεται, την παραλαμβάνεις από το παράθυρο κατευθείαν στα χέρια σου, χωρίς καν να χρειαστεί να βγεις από το αυτοκίνητο!

Το «Coffee Go - Cantina Go» θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό  Βέροιας - Θεσσαλονίκης
Και στο facebook ΕΔΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ