Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν το έβαλε κάτω η Ιωάννα Μπέλλα - Έβαλε πλώρη για STAR HELLAS!

Υποψήφια για το στέμμα της ωραιότερης Ελληνίδας στα φετινά καλλιστεία
Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο λέει η παροιμία και πριν προλάβουν να στεγνώσουν τα δάκρυα της Ιωάννας Μπέλλα για την απόρριψη από το Greece’s Next Top Model λόγω των πλαστικών της, άνοιξε για
αυτήν η πόρτα των καλλιστείων, καθώς πέρασε στις 18 φιναλίστ για την κατάκτηση του τίτλου STAR HELLAS - MISS HELLAS - MISS YOUNG, του διαγωνισμού ομορφιά που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και θα προβληθούν από το Μακεδονία TV.
Στους κριτές του Greece’s Next Top Model μπορεί να μην αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις στο σώμα και το πρόσωπο των μοντέλων, να τις θεωρούν κακό πρότυπο για τα νέα κορίτσια και εμπόδιο για μια λαμπρή καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες, ωστόσο οι κριτές των φετινών ελληνικών καλλιστείων φαίνεται να μην ενοχλούνται από τις... διορθωσούλες και επεμβασούλες των φιναλίστ και υποψηφίων πρεσβειρών της ελληνικής ομορφιάς στο εξωτερικό.


Η Βεροιώτισσα καλλονή, όχι μόνο κέρδισε την επιτροπή του διαγωνισμού ομορφιάς, περνώντας άνετα στις 18 φιναλίστ, θεωρείται και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, κάνοντας πολλούς να λένε πως στις 30/9 το βράδυ, οι κριτές του Next Top Model θα «κλαίνε» που έχασαν μέσα από τα χέρια τους την ωραιότερη Ελληνίδα!


Φέτος ο θεσμός επιστρέφει δυναμικά, θέλοντας να ανακτήσει την παλιά του αίγλη και η επιλογή των κοριτσιών έγινε με σκοπό να τραβήξει τα βλέμματα. Έτσι, ανάμεσα στις φιναλίστ θα είναι και άλλες κοπέλες που απορρίφθηκαν από το Next Top Model προκαλώντας αντίστοιχο σούσουρο, όπως η Ηρώ Δημητροπούλου που δεν πέρασε για τον ίδιο λόγο, τις πλαστικές επεμβάσεις. Όχι θα κάτσουν να σκάσουν!







1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ