Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιούπης: «Παλέψαμε το παιχνίδι - Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με ποιότητα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του δήλωσε ο τεχνικός του Φιλίππου Γιώργος Γιούπης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Τόνισε επίσης πως αν η ομάδα έχει και παραπάνω αυτοπεποίθηση, μιας και πρόκειται για νεανικό σύνολο, θα καταφέρει σιγά - σιγά να πάρει και τα αποτελέσματα
που χρειάζεται. Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Αρχικά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση.

Μέχρι το 40 που η διαφορά ήταν στο ένα γκολ παλέψαμε το παιχνίδι. Αυτή η ομάδα αν έχει λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση και βγάλει αυτό που δουλεύει όλη την βδομάδα, γιατί η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε πολύ, τότε θα πάρει και τα αποτελέσματα. Δυστυχώς, δεν γινόταν να πάρουμε το αποτέλεσμα, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιότητα. Αν τα παιδιά όμως δείχνουν τον ίδιο ζήλο, σιγά - σιγά θα βγει η δουλειά μας και στα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ