Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Αγιασμό ξεκίνησε η νέα χρονιά στο ΚΕΜΑΕΔ

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του δήμου Βέροιας στον Προμηθέα. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων,
που συνεχάρη όλους όσους συμβάλλουν στην αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου, προσφέροντας όχι μόνο τον επαγγελματισμό τους αλλά και την ψυχή τους, την καλή τους διάθεση και την αγάπη τους. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στο έργο τους και μια καλή και ευλογημένη χρονιά.


Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα, καθώς και φίλοι του Κέντρου Μέριμνας. Μετά τον Αγιασμό, ακολούθησε καφές και τσάι, με τα εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες της Μέριμνας. Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ