Εγκαινιάστηκε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας

Τη νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας, εγκαινιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2018 από τον Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδης. Παρόντες, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο
Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας Δημήτρης Κατσαβός, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κουλούρας Γιώργος Λιολιόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουλούρας Θωμάς Νικολόπουλος και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου. 
Η αίθουσα που τοποθετήθηκε πρόσφατα από το Δήμο Βέροιας δίπλα στο κεντρικό κτήριο του δημοτικού αναμένεται να ενισχύσει το εκπαιδευτικό έργο των δασκάλων του σχολείου, αναπτύσσοντας ποικίλες συμπληρωματικές προς τη σχολική διδασκαλία δράσεις.Μάλιστα, τα εγκαίνια της αίθουσας συνδυάστηκαν με την έναρξη έκθεσης αφιερωμένης στη νομισματική ιστορία της Ελλάδας, τα εκθέματα της οποίας συμπληρώθηκαν και φιλοτεχνηθήκαν από τους νεαρούς μαθητές του σχολείου, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.


Η έκθεση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου στη δράση «MoneyMatters» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος«Erasmus +»που υλοποιείται σε συνεργασία με σχολεία από την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ισπανία και τη Σλοβακία, εκπρόσωποι των οποίων βρίσκονται τις ημέρες αυτές στην Κουλούρα και παραβρέθηκαν επίσης στα εγκαίνια της αίθουσας.1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ