Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Δήμητρα Γαλάνη καθήλωσε το κοινό της Βέροιας

Η Δήμητρα Γαλάνη στο πλαίσιο των καλοκαιρινών της συναυλιών επισκέφθηκε την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου τη Βέροια, όπου και πραγματοποίησε μία φοβερή συναυλία στο «Θέατρο Άλσος». Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, η οποία είχε στο πλευρό της τον ταλαντούχο τραγουδιστή Στάθη Δράκο,
ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ το πρόγραμμά της είχε μουσικές αναφορές από σπουδαία ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού όπως Καζαντζίδη, Τσιτσάνη, Χατζιδάκι και άλλους.

Η Δήμητρα Γαλάνη με μοναδική μαεστρία βρέθηκε επί σκηνής για πάνω από δύο ώρες και απέδειξε γιατί θεωρείται μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Το κοινό την υποδέχθηκε με πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες. Στη συναυλία συμμετείχαν οι μουσικοί: Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο) Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα) και Στέλιος Προβής (μπάσο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ