Quantcast

http://picasion.com/

Κέρδισε τις εντυπώσεις στη ΔΕΘ η «Φάρμα Κουτσιώφτη - Άρωμα»

Ξεχωριστή παρουσία στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, αυτή της Φάρμας Κουτσιώφτη και του εκλεκτού κρέατος, «Άρωμα». Με κεντρικό σύνθημα «Ότι πιο νόστιμο από την φύση του» το περίπτερο της εταιρείας έχει γίνει πόλος έλξης για τους λάτρεις των εξαιρετικών γεύσεων. Οι ιδιαίτερες
καινοτομίες της Φάρμας Κουτσιώφτη την έχουν φέρει σε περίοπτη θέση της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας σας περιμένουν στο Περίπτερο 2 - Stand 14.

Η εταιρεία από την Ημαθία έχει ως κύριο αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την παραγωγή και πώληση νωπού μοσχαρίσιου κρέατος, πάντα με γνώμονα το όραμα και την καινοτομία. Η διαρκής αναζήτηση της «Φάρμας Κουτσιώφτη» για την εξέλιξη του προϊόντος και την παραγωγή υψηλής ποιότητας κρέατος, οδήγησε στη συνεργασία με το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας του τμήματος κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός μοναδικού βόειου κρέατος που ονομάστηκε «Άρωμα».

Το εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα», αποτέλεσμα ιδιαίτερης πρακτικής στην παραγωγή βόειου κρέατος, είναι απόλυτα υγιεινό και πλούσιο στα πολύτιμα Ω3 
λιπαρά οξέα. Ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το προϊόν της Φάρμας Κουτσιώφτη προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Η ξεχωριστή του γεύση, μετατρέπει το κρέας «Άρωμα» σε αντικείμενο πόθου αμέσως αφότου το δοκιμάσουμε.

Στη Βέροια θα το βρείτε στο κρεοπωλείο «Άρωμα» Βενιζέλου 54.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ