Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστοδουλάκης από Βέροια: «Το Κίνημα Αλλαγής θέλει μια ισχυρή εντολή από τον λαό»

Στην Ημαθία βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, μαζί με κλιμάκιο τους Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο της επίσκεψης της Προέδρου Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ και της κεντρικής ομιλίας τη Δευτέρα. Ο Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. παραχώρησε συνέντευξη
τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ενώ αναφέρθηκε στο σχέδιο «Ελλάδα» που είναι μια εναλλακτική πρόταση εξόδου από την κρίση.

Ο κ. Χριστουδουλάκης ξεκαθάρισε πως το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας, ούτε βολικό συμπλήρωμα κανενός και ότι η Φώφη Γεννηματά ζητάει μια ισχυρή εντολή από τον Ελληνικό λαό, ενώ αναφέρθηκε σε έναν από τους βασικούς στόχους του ΚΙΝ.ΑΛ. που είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, που στο όνομα της Αριστεράς εφάρμοσε την πιο συντριπτική πολιτική.
Παρόντες στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας όπου παραχωρήθηκε η συνέντευξη τύπου, ήταν και πολλά τοπικά στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ., καθώς ακολούθησε συζήτηση του Γραμματέα με τα στελέχη και τους φίλους του Κινήματος. Μεταξύ αυτών διακρίναμε τον αντιδήμαρχο Βέροιας Βασίλη Παπαδόπουλο, τον πρώην υφυπουργό Άγγελο Τόλκα, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Δημήτρη Ταχματζίδη, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτη Καραβασίλη, τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Νίκο Μαυροκεφαλίδη, τον πρώην δήμαρχο Βέροιας Γιάννη Χασιώτη, τον συντονιστή της Τοπικής Οργάνωσης Σάκη Κοσμίδη, τον πρώην βουλευτή Θανάση Γεωργιάδη, το στέλεχος της Ν.Ε. Πάνο Καλαϊτζίδη, τον πρώην νομάρχη Ανδρέα Βλαζάκη, τον δημοτικό σύμβουλο Αλεξάνδρειας Νίκο Μπρουσκέλη, τον Γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου Θεόδωρο Παπακωνσταντίνο και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. Στέργιο Καλπάκη. Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ