Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποδυναμώνεται η Α.Δ. Ημαθίας - Μόνο μια θέση, την ώρα που δεκάδες συνταξιοδοτούνται

Άλλο ένα «χτύπημα» στο ανθρώπινο δυναμικό της δέχθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας. Την ώρα που δεκάδες ένστολοι από διάφορες υπηρεσίες του Τμήματος, της Τροχαίας και της Ασφάλειας συνταξιοδοτούνται, οι ανάγκες για την σχετική αναπλήρωση δεν ικανοποιούνται από το
αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πιο συγκεκριμένα, στις έκτακτες μεταθέσεις του Αστυνομικού προσωπικού, μόλις μια θέση βγήκε για το νομό μας και αυτή για χαμηλόβαθμο προσωπικό. Σε αντίθεση για τους Ανθυπαστυνόμους και τους Αρχιφύλακες, που η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν έβγαλε ούτε μια θέση!

Μάταια, εκατοντάδες αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες της Αττικής, με καταγωγή από τη Βέροια, περιμένουν πως και πως να ανοίξουν θέσεις για να έρθουν να υπηρετήσουν στην γενέτειρά τους. Δείτε τον σχετικό πίνακα με τις έκτακτες μεταθέσεις των Αστυνομικών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ