Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έπεσε άγριο ξύλο στο Μακροχώρι - Για τα μάτια μιας γυναίκας;

Βράζει το αίμα της νεολαίας
Μπορεί το διήμερο πανηγύρι του Μακροχωρίου να στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο δεν έλειψαν τα παρατράγουδα και την φετινή χρονιά. Απ' ότι φαίνεται έχει γίνει της μόδας, διάφοροι νεαροί, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία να έρχονται στα
χέρια και να διαπληκτίζονται. Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με τον αναίσθητο άνδρα που βρέθηκε στην οδό Αριστοτέλους (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) και τον περισυνέλεξε το ΕΚΑΒ, είχαμε ακόμα ένα θλιβερό περιστατικό, που παραλίγο να εξελιχθεί σε μοιραίο για την σωματική ακεραιότητα διάφορων θερμόαιμων πολιτών του Μακροχωρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν νεαροί άνδρες για ασήμαντη αφορμή (αυτόπτες μάρτυρες του εν λόγω περιστατικού κάνουν λόγο για τα μάτια μιας γυναίκας) πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να μάχονται μεταξύ τους. Ευτυχώς, ο καβγάς δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις και με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Να θυμίσουμε πως ανάλογα περιστατικά είχαν γίνει και το προηγούμενο καλοκαίρι, με τους κατοίκους να μην κρύβουν την ανησυχία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ