Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαχτάρισαν στο Μακροχώρι μετά το πανηγύρι - Άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ

Άνδρας λιποθύμησε μέσα στην μέση του δρόμου
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Μακροχώρι, αργά το βράδυ, μετά το τέλος του διήμερου πανηγυριού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου. Η διασκέδαση, όπως συνηθίζεται, μεταφέρεται στα μπαράκια που λειτουργούν

στον κεντρικό δρόμο του Μακροχωρίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα, όταν ηλικιωμένος άνδρας έπεσε στο δρόμο επί της οδού Αριστοτέλους, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του και για λίγα λεπτά να παραμείνει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου μέσα σε λίγη ώρα κατέφθασε στο σημείο για να παραλάβει τον τραυματία, ο οποίος είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του αλλά αρνιόταν πεισματικά να μπει στο ασθενοφόρο.

Έπειτα από την επιμονή των τραυματιοφορέων, ο άνδρας τελικά, υποβασταζόμενος, μπήκε στο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, πιθανή αιτία της πτώσης του άτυχου άνδρα ήταν η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ