Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Krav Maga» τώρα και στην Ημαθία από την ΚΜΡ - Ένα από τα κορυφαία συστήματα αυτοάμυνας

Δοκίμασέ το τώρα!
Τηλ: 6908283844

Βέροια: 
Α.Σ. Ρωμιός
Αλεξάνδρεια: 
ΑΣΚΑ GSP BROS

Το Krav Maga είναι μια σύγχρονη μαχητική αυτοάμυνα, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τον ρεαλισμό και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει σε σύγχρονες

απειλές και βίαιες καταστάσεις του "δρόμου". Οι τεχνικές αυτοάμυνας, η γλώσσα του σώματος για την πρόβλεψη μιας απειλής, η διαχείριση μιας βίαιης κατάστασης και ο τρόπος καταστολής της, είναι μαθήματα που συμπεριλαμβάνονται μέσα στις εκπαιδεύσεις της ΚΜΡ. Επίσης, τα μαθήματα περιλαμβάνουν διάφορες ασκήσεις αντοχής και ταχυδύναμης, προσφέροντας στον εκπαιδευόμενο μια ολοκληρωμένη γυμναστική στο σώμα του. Δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη ικανότητα,καθώς το συγκεκριμένο σύστημα αποτελείται από φυσιολογικές κινήσεις του σώματος οι οποίες προσαρμόζονται στον εκπαιδευόμενο.

Καθώς στο δρόμο δεν υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί έτσι και οι εκπαιδεύσεις του KRAV MAGA γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζεται όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μαχητικό άθλημα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση επιλογής αυτοάμυνας, σε περισσότερες από 500 Μονάδες Ασφαλείας στον κόσμο, με βάση τα στοιχεία του BBC.



Η Krav Maga Protection KMP® είναι αναγνωρισμένη από την Israeli Tactical School, από εταιρείες ασφαλείας, από πολλούς Ελληνικούς και παγκόσμιους φορείς, και ως κλάδος άθλησης στην Ελλάδα μέσω της ΕΟΠΤ και παγκοσμίως μέσω της WFMA. Σκοπός της είναι να παρέχει στα μέλη της εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου και πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα. Κατέχει κάθε νόμιμη άδεια εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας τις ανάλογες πιστοποιήσεις από οργανισμούς, ομοσπονδίες και εταιρείες ασφαλείας της Ελλάδας, της Ευρώπης, της Αμερικής και του Ισραήλ, με τις οποίες συνεργάζεται.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν άτομα ηλικίας από 12 χρονών και πάνω, ανεξαρτήτου φύλου, σωματότυπου ή εμπειρίας από άλλα μαχητικά συστήματα.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή:

◼️ Βέροια > Αθλητικός σύλλογος Α.Σ. Ρωμιός Ελευθερίας 8, Βέροια (στενό μεζεδοπωλείου "Στάσου Μύγδαλα")

◼️ Αλεξάνδρεια > Αθλητικός σύλλογος ΑΣΚΑ GSP BROS, Εθνικής Αντίστασης 25

Δοκίμασέ το τώρα!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6908283844,
Εφραιμίδης Κωνσταντίνος, Advance L1 Instructor.

Ακολουθήστε μας στο FB:
KRAV MAGA PROTECTION Alexandria
KRAV MAGA PROTECTION Veria
WEB: www.kravmagapro.gr
e-mail: info@kravmagapro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ