Quantcast

http://picasion.com/

Βεροιώτικη κούνια Μπέλλα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

«Τρέλανε» την Αθηναϊκή Ριβιέρα η Ιωάννα Μπέλλα! Η εντυπωσιακή καλλονή από τη Βέροια -πρώην βολεϊμπολίστρια στην τοπική ομάδα-, έκανε το μπάνιο της στα ζεστά νερά της Βάρκιζας και έστειλε τους άντρες της παραλίας για... κρύα ντους στις ντουζιέρες! Και όχι άδικα... Γιατί η Ιωάννα είναι
αυτό που προδίδει το επίθετό της: Είναι τόσο bella, που κανείς στην παραλία δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Φορώντας ένα λευκό, ολόσωμο -πλην όμως πολύ σέξι- μαγιό, που άφηνε το εντυπωσιακό μπούστο της να... ξεχειλίζει τόσο όσο, αλλά και τους καλογυμνασμένους μηρούς της σε κοινή θέα, το όμορφο μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις!

Κι αν κρίνουμε από το ύφος της, το καταλάβαινε και το απολάμβανε... Αυτό το κορμί «κόλαση», λοιπόν -αν είμαστε τυχεροί-, από Οκτώβριο θα το βλέπουμε και στην πασαρέλα του «Greece’s Next Top Model», καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα είναι από τα φαβορί για τον νέο κύκλο του reality που θα προβληθεί από το Star. Ελπίζουμε η κατάληξη να μην είναι ίδια όπως στο «Survivor 2», όπου «Ιωάννα» ακούγαμε και Ιωάννα δεν είδαμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ