Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Πίτσα Παπαδοπούλου και τα Παιδιά από την Πάτρα επανήλθε δυναμικά η Πατρίδα

Απόψε Ποντιακή βραδιά με Στάθη Νικολαΐδη
Με ένα δυνατό λαϊκό πρόγραμμα συνεχίστηκαν στην Πατρίδα οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι για την Αγία Παρασκευή ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς». Έπειτα από την αναβολή των τριών μουσικών

βραδιών τον Ιούλιο, λόγω των τραγικών γεγονότων και την κήρυξη εθνικού πένθους για τους νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, ο Σύλλογος έστησε ξανά το γήπεδο και υποδέχθηκε εκατοντάδες κόσμου, που απόλαυσε ένα γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα, με τη μεγάλη λαϊκή αοιδό Πίτσα Παπαδοπούλου και τα Παιδιά από την Πάτρα που μας γλέντησαν με κέφια ρωμαίικα, με τσιφτετέλια, συρτά, ζεϊμπέκικα και λαϊκό τσατσά.
Με τη σκέψη του «Ευστάθιου Χωραφά» στα θύματα της εθνικής τραγωδίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης ενημέρωσε τον κόσμο, πως μεγάλο μέρος από τα έσοδα των τριήμερων εκδηλώσεων θα διατεθεί στους πληγέντες της Αττικής, που μετά τις πλημμύρες δοκιμάστηκαν και από τις πυρκαγιές. Μάλιστα, έκανε αναφορά και στο πένθος που βιώνει η Πίτσα Παπαδοπούλου, καθώς οι πλημμύρες της Μάνδρας της πήραν έναν άνθρωπο που είχε όπως είπε και η ίδια, σαν παιδί της. 
Στη σκηνή ανέβηκαν αρχικά τα Παιδιά από την Πάτρα, με πολλές δικές τους και ξένες επιτυχίες, ενώ τη σκυτάλη πήρε η Πίτσα Παπαδοπούλου, τραγουδώντας μέχρι αργά όλα τα μεγάλα άσματα του λαϊκού πενταγράμμου, ενώ αργότερα ενώθηκαν επί σκηνής. Η πίστα αυτή τη φορά δε βούλιαξε με ποντιακούς χορούς, όπως συνηθίζεται στις βραδιές της Πατρίδας, αλλά πίστα έγινε κάθε τραπέζι ξεχωριστά, με... επιτόπιες ζεμπεκιές, που συνεχίστηκαν μπροστά στη σκηνή.


Σειρά έχει απόψε φουλ ποντιακή βραδιά, με τον μέγιστο Στάθη Νικολαΐδη και τους δικούς μας Παύλο Καγκελίδη και Λευτέρη Παπαδόπουλο.
 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά:







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ