Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρομερή Μπάση! Άφησε το μικρόφωνο και τραγούδησε «α καπέλα»

Μοναδική, αρχοντική και με ιδιαίτερο καλλιτεχνικό χάρισμα η Έλενα Μπάση για μια ακόμα φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και δίκαια απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου της Βέροιας. Η εμφάνισή της το Σάββατο το βράδυ στο «Voice City» ήταν εκπληκτική με τους θαμώνες του μαγαζιού θα την «λούζουν» με εκατοντάδες
πανέρια λουλούδια. Ειδικά την στιγμή που άφησε το μικρόφωνο στην άκρη και τραγούδησε «ακαπέλα», η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια μάγεψε τόσο με την σκηνική παρουσία της όσο και με την υπέροχη φωνή της.

Η ίδια φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα της και οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θεωρεί τη Βέροια, δεύτερο σπίτι της και έχει συνάψει ισχυρούς δεσμούς φιλίας με πολλούς συμπολίτες μας. Δείτε το χαρακτηριστικό video με την Έλενα Μπάση να «ζωγραφίζει» επί σκηνής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ