Οι προετοιμασίες για τον Δεκαπενταύγουστο ξεκίνησαν στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Κρέατα ποιότητας - Έτοιμες λύσεις - Κάρβουνα
Ελληνικός Δεκαπενταύγουστος. Το Πάσχα του καλοκαιριού και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοιμάζεται πυρετωδώς για να μας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για την ημέρα εκείνη. Από κρέατα κορυφαίας ποιότητας, κρεατοσκευάσματα
και έτοιμες λύσεις, μέχρι και κάρβουνα για να είστε πλήρως προετοιμασμένοι! Όπου και αν επιλέξετε να γιορτάσετε το Δεκαπενταύγουστο, στην πόλη, στο χωριό, σε βουνό ή θάλασσα, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοίμασε τα καλύτερα. Σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, μπιφτέκια και σουτζουκάκια, λουκάνικα χωριάτικα, κοντοσούβλια... όλα χειροποίητα! Μπριζόλες, πανσέτες, παϊδάκια, φιλέτα κοτόπουλο και μεγάλη ποικιλία σε κρέατα μαριναρισμένα, έτοιμα να μπουν στα κάρβουνα!
Θα βρείτε επίσης και μεγάλη ποικιλία από καπνιστά κρέατα, παραγωγής τους, ιδανική πρόταση για μεζέ, για να συνοδεύσετε το τσιπουράκι σας, το κρασί ή τη μπύρα σας μέχρι να φτάσουν τα κρέατα από το μαγκάλι στο τραπέζι. Στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα βρείτε και μια σειρά από σάλτσες και ιδιαίτερες μουστάρδες για να συνοδεύσουν το ψητό κρέας.
Κάντε έγκαιρα τις παραγγελίες σας για το Δεκαπενταύγουστο. Περάστε από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και προμηθευτείτε τα κρέατα που επιθυμείτε. 

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ