Quantcast

http://picasion.com/

Συγχαρητήριο Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια τις κρίσιμες ώρες που βίωσε η ομάδα μας μπροστά στον αφανισμό, από την πρώτη στιγμή πίστεψε και έδρασε με στόχο την επαναδραστηριοποίηση του ΓΑΣ Βέροια, ως μοναδική λύση για το μέλλον της ομάδας. Μετά την χθεσινή Γενική
Συνέλευση που ομολογουμένως η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δηλώνουμε πολύ ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η «Βασίλισσα του Βορρά» στέκεται ξανά στα πόδια της. Τα πιο θερμά ευχαριστήρια αξίζουν στην προσωρινή διοίκηση και όλους όσοι έφεραν εις πέρας το δύσκολο έργο της διαφύλαξης και συντήρησης των γηπέδων της Βέροιας, αλλά και τη νομική προσπάθεια που οδήγησε στην εκλογή της νέας διοίκησης.

Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας στην νέα διοίκηση που αποτελείται από καταξιωμένους Βεροιώτες επιχειρηματίες καλή δύναμη. όπως άλλωστε τόνισε και ο νέος πρόεδρος του ΓΑΣ Βέροιας κ. Στέφανος Αποστολίδης ο στόχος είναι «μία πόλη, μία ομάδα μια παρέα». Αυτό είναι που χρειάζεται η «Βασίλισσα του Βορρά» να ξαναγεννηθεί ένα υγιές ποδοσφαιρικό κλίμα το οποίο θα χαίρεται όλη η πόλη. 

Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒέροιαςΟ Πρόεδρος Δημήτρης Παπατζίκος
Ο Γ. Γραμματέας Θωμάς Τρούπκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ