Quantcast

http://picasion.com/

Τι μας προσφέρει αυτή την εβδομάδα το «Άρωμα»;

Μέχρι το Σάββατο 11/8
Τηγανιά χοιρινή ΜΟΝΟ 4,99€/κιλό
Κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι+χοιρινό) ΜΟΝΟ 5,90€/κιλό
Επωφεληθείτε των προσφορών μας είτε τηλεφωνικά στο 2331071823 με παράδοση στο χώρο που εσείς επιθυμείτε, ή ελάτε από το κατάστημα μας Βενιζέλου 54 και βρείτε περισσότερες προσφορές ημέρας, καθώς και τα ολόφρεσκα εδέσματα, που τόσο έχετε αγαπήσει. Ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη σας με την άριστη ποιότητα και πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Επίσης στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε κατά αποκλειστικότητα το μοσχαράκι «Άρωμα». Το εκλεκτό αυτό τρόφιμο, αποτέλεσμα ιδιαίτερης πρακτικής στην παραγωγή βόειου κρέατος, προέρχεται από επιλεγμένες φυλές βοοειδών όπως οι charolais - aubrac, limousin και blonde d'aquitaine. Τα μοσχάρια, επιλέγονται και εισάγονται από τους κορυφαίους οίκους της Γαλλίας σε ηλικία 6 μηνών. Εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στην πρότυπη μονάδα της «Φάρμας Κουτσιώφτη» και διατρέφονται με ειδικό μείγμα που αποτελεί προϊόν ερευνητικού προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος της Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Η ξεχωριστή του γεύση, μετατρέπει το κρέας «Άρωμα» σε αντικείμενο πόθου, αμέσως αφότου το δοκιμάσουμε.

«Άρωμα»
Κρεοπωλείο
Βενιζέλου 54 Βέροια
Τηλ: 2331071823
Mexicana... Εκλεκτά κομμάτια από μοσχαράκι Άρωμα, γαρνιρισμένο με χρωματιστές πιπεριές και ελαφρώς πικάντικη σως, έτοιμο για μαγείρεμα

Γλυφειτζούρι χοιρινό... Με ολόκληρη χοιρινή πανσέτα, εκλεκτό κασέρι και χρωματιστές πιπεριές

Μεγάλη ποικιλία  από χειροποίητα λουκάνικα

Χοιρινή τηγανιά  Ελληνική, γαρνιρισμένη με πολύχρωμες πιπεριές

Φτιάξτε τα πιο υγιεινά και νόστιμα σάντουιτς με καπνιστό μοσχαράκι Άρωμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ