Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δοκιμάζει νεαρά ταλέντα η Βέροια - Διήμερο σκάουτινγκ στο Ταγαροχώρι

Προς αναζήτηση νεαρών ποδοσφαιρικών ταλέντων βρίσκεται αυτές τις μέρες η νέα ομάδα της Βέροιας. Μόλις χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της περσινής Κ19 και Κ20 της ΠΑΕ Βέροια και κάποιων νεοαποκτηθέντων παικτών, ενώ την Πέμπτη και την
Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η νέα Διοίκηση του ΓΑΣ Βέροια, θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικά για τους νέους παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ της «Βασίλισσας». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Α.Σ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει τα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος με ταλαντούχους αθλητές από τους όμορους νομούς και όχι μόνο. Τα δοκιμαστικά θα λάβουν μέρος την Πέμπτη και την Παρασκευή 9 και 10 Αυγούστου 2018 στις 18:00, στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου Ημαθίας υπό την επίβλεψη του προπονητικού team.

Δικαίωμα συμμετοχής στα δοκιμαστικά έχουν αθλητές γεννημένοι από το 1997 και έπειτα. Όσοι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να επικοινωνήσουν με τον κύριο Χαλκιά Δημήτριο στο 6980303843 καθώς και με τον κύριο Μεταξά Γιώργο στο 6984577977».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ