Quantcast

http://picasion.com/

Δεύτερο μέρος παιχνιδομαχιών στην Κουμαριά

Δεκάδες μικρά και μεγάλα παιδιά κατέκλυσαν, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Αυγούστου, τον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η Ντόλιανη», για να λάβουν μέρος στις «Παιχνιδομαχίες vol 2» που διοργάνωσε ο Σύλλογος. Η συντονίστρια των παιχνιδιών Ειρήνη Μουταφίδου με βοηθό
την Αθηνά Πιτούλια, ξεκίνησαν τα παιχνίδια για τη σύσφιξη των ομάδων, οι οποίες περιλάμβαναν παιδιά όλων των ηλικιών. Στη συνέχεια στήθηκαν τρεις «στίβοι μάχης» με βαθμό δυσκολίας ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και περιλάμβαναν αγωνιστικά παιχνίδια συντονισμού, συγκέντρωσης, στόχου, ισορροπίας και ταχύτητας. Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν, γέλασαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους συνοδεία του DJ NINO (Ευγένιου Βαρακλή).



Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» μετά το τέλος των παιχνιδιών ευχαρίστησε θερμά την κ. Μουταφίδου Ειρήνη για την πολυετή προσφορά της στην διοργάνωση παιδικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών απονέμοντάς την τιμητική πλακέτα και αναγνωρίζοντάς την ως επίτιμο μέλος του Π.Σ. Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ