Quantcast

http://picasion.com/

Παίρνει ζωή το... «Magenta» - Ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Βέροιας

Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στο κέντρο της Βέροιας. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Πλατεία της Εληάς και αποτέλεσε για πολλά χρόνια, ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για χιλιάδες Βεροιώτες, καθώς κατά το παρελθόν ήταν καφέ -μπαρ. Η τελευταία του ονομασία ως
κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ήταν «Magenta». Για πάνω από 15 χρόνια, το συγκεκριμένο κτίριο είχε αφεθεί στο πέρασμα του χρόνου και τα σημάδια της εγκατάλειψης ήταν ιδιαίτερα εμφανή επάνω του. Ευτυχώς όμως, βρέθηκε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Ημαθίας, ο οποίος αποφάσισε να επενδύσει επάνω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και σε μερικούς μήνες θα μπορεί και πάλι να φιλοξενήσει πολύ κόσμο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα γίνει και πάλι κατάστημα και από ότι ακούγεται, θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες επιλογές. Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα καλές δουλειές και μακάρι όλα τα παλιά κτίσματα της Βέροιας να βρούνε την δικιά τους... Ιθάκη! Γιατί είναι κρίμα, να αφήνονται στο έλεος του Θεού.

2 σχόλια:

  1. Τι 15 χρόνια? Το 2010 πηγαίναμε κανονικά! Μην μας μεγαλώνεις και άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ οἰκία Κεμιντζέ, τῆς γνωστῆς οἰκογενεία τοῦ πρῴην δημάρχου Βεῤῥοίας, τοῦ καὶ ζαχαροπλάστου γνωστοῦ γιὰ τὰ λουκούμια του._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ