Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Off τα φανάρια... ούφ οι οδηγοί

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης είναι οι οδηγοί που ξεφυσούν από το άγχος και την αγωνία την ώρα που διασχίζουν τα φανάρια της Κύπρου. Οι σηματοδότες την κεντρική διασταύρωση που ενώνει τη Βέροια, με τον Περιφερειακό, την Π.Ε.Ο για Θεσσαλονίκη και τη Νάουσα βρίσκονται για ακόμα μία φορά εκτός
λειτουργίας, με μοναδική προειδοποίηση το πορτοκαλί φανάρι που αναβοσβήνει, σήμανση που όμως κατά τη διάρκεια της μέρας δύσκολα διακρίνεται.  
Είναι η πολλοστή φορά που τα συγκεκριμένα φανάρια δεν λειτουργούν, για ανεξήγητο λόγο, και σίγουρα πρόκειται για θαύμα το γεγονός ότι δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο αφού διασταυρώνονται ο Περιφερειακός δρόμος με εκείνον που οδηγεί στη Νάουσα αλλά και τα υπόλοιπα χωριά το νομού Ημαθίας, με τους οδηγούς να αναπτύσσουν συχνά υψηλές ταχύτητες για να «προλάβουν το φανάρι».

Μια και βγήκαμε από τα μνημόνια και βρήκαμε την «Ιθάκη μας» μήπως είναι καιρός να αναβάλλουμε τις περικοπές στην κατανάλωση ρεύματος και να επικεντρωθούμε σε θέματα που άπτονται της οδικής ασφάλειας;
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ