Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα σελίδα για την ιστορική ΦΙΛΟΞΥΛ της οικογένειας Φύκατα

Μία νέα σελίδα, με αισιόδοξη προοπτική ανοίγει, στην πολύχρονη ιστορία της, η βιομηχανία ξύλου ΦΙΛΟΞΥΛ Α.Ε, με την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας με τις συνεργαζόμενες με αυτήν, τράπεζες ALPHA BANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της. Το σχέδιο εξυγίανσης
που υπεγράφη σήμερα 24/8/2018, μεταξύ των συμβαλλομένων τραπεζών και των μετοχών της εταιρείας, παρέχει σε αυτήν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει νέα κεφάλαια κίνησης, που θα εκταμιευτούν από τις τράπεζες αυτές.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη προέκυψε έπειτα από θετική αξιολόγηση, εκ μέρους των τραπεζών, των τελευταίων ενεργειών της ΦΙΛΟΞΥΛ Α.Ε. Συγκεκριμένα η απόφαση της εταιρείας να εκπονήσει 5ετές επιχειρηματικό σχέδιο, η επισκόπηση του οποίου έγινε από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία GRANT THORNTON, έδωσε το έναυσμα στις τράπεζες να εγκρίνουν την αναδιάρθρωση και να δώσουν την ευκαιρία σε μια ιστορική εταιρεία της Ημαθίας να διεκδικήσει την θέση που της αρμόζει στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η ΦΙΛΟΞΥΛ Α.Ε ατενίζει το μέλλον της με ενθουσιασμό και ευθύνη και προσβλέπει σε αναπτυξιακή πορεία. Για το 2018 η εταιρεία σκοπεύει σε αύξηση του τζίρου της και επιπλέον προγραμματίζει να υλοποιήσει εξαγωγές ύψους περίπου 14.000.000€ σε βάθος τριετίας. Διαθέτοντας γνώση και πείρα, βασισμένοι στην πολύχρονη παράδοση, όλοι οι άνθρωποι της ΦΙΛΟΞΥΛ θα εργαστούμε καθημερινά με συνέπεια και πρωταρχικό στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην εξέλιξη αυτή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΥΛ Α.Ε. 

Ο Πρόεδρος 

ΠΕΤΡΟΣ ΦΥΚΑΤΑΣ

Ο Δ/νων σύμβουλος 

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΚΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ