Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιδού η περίφημη μπομπονιέρα από τον γάμο Παναγιώταρου - Αριστομένη (Δείτε φωτογραφίες)

Ο veriotis.gr εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του την «εκκεντρική» μπομπονιέρα που πήραν οι καλεσμένοι 
Μία άκρως πρωτότυπη μπομπονιέρα με μία φωτογραφία που παρουσιάζει έκδηλα τις... διαθέσεις του επώνυμου ζευγαριού, επέλεξαν
Αριστομένης και Αλεξάνδρα για να μοιράσουν στους καλεσμένους του γάμου τους που έγινε 7 Ιουλίου, συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας.  
Πολλοί και καλοί Βεροιώτες φίλοι και συγγενείς της οικογένειας του Αριστομένη προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν στην τελετή αλλά και στην δεξίωση, επιστρέφοντας με το αναμνηστικό του γάμου, την μπομπονιέρα του ζευγαριού. Όπως ήταν φυσικό ο veriotis.gr δεν θα μπορούσε να κρατήσει αυτή την εικόνα μακριά από το κοινό του, παρουσιάζοντας μέσα από τον φακό του το... περιεχόμενο της αγάπης τους!

Ολοστρόγγυλα χρυσά κουφέτα και λευκά με χρυσές πινελιές στο περίβλημά τους, αλλά και μια φωτογραφία του Αριστομένη να τραβά με... λαγνεία το κορδόνι από τις κατακόκκινες γόβες της ελκυστικής Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Και όλα αυτά μέσα σε ένα πρωτοποριακό κουτί από plexiglass!

Η φωτογραφία που απαθανατίστηκε πριν τον γάμο δείχνει τον μελλοντικό τότε γαμπρό να κάθεται σε μία πολυθρόνα vintage, ντυμένος με ένα κοστούμι άλλης εποχής. Γυναίκα άλλης εποχής και πιο συγκεκριμένα pin-up girl επέλεξε να ντυθεί και η Αλεξάνδρα, όπως επιτάσσει το στυλ της: σεμνό αλλά ταυτόχρονα σέξι! 


























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ