Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κουδούνι» για τα προσφυγόπουλα σε έξι σχολεία της Ημαθίας

Σε έξι σχολικές μονάδες της Ημαθίας θα φοιτήσουν φέτος τα προσφυγόπουλα που διαμένουν στον νομό, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για 6 από τις συνολικά 137 σχολικές μονάδες εντός των οποίων θα λειτουργήσουν, για το σχολικό έτος 2018-2019, οι Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση
των Προσφύγων (ΔΥΕΠ) ανά Κέντρο/Δομή Φιλοξενίας, απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.  
Πρόκειται για ένα νηπιαγωγείο, 3 δημοτικά και 2 γυμνάσια στις περιοχές της Αλεξάνδρειας, της Αγίας Βαρβάρας, των Καβάσιλων και της Βεργίνας στα οποία τα παιδιά των προσφύγων θα μπουν στις αίθουσες διδασκαλίας και θα κάτσουν στα θρανία για την απαραίτητη εκπαίδευση. 
Όπως θα δείτε και στους παρακάτω πίνακες, προσφυγόπουλα νηπιακής ηλικίας θαγίνουν δεκτά στο νηπιαγωγείο της Αγίας Βαρβάρας, τα παιδιά του δημοτικού θα φοιτήσουν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας και στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας, ενώ εκείνα του γυμνασίου θα γίνουν δεκτά στο Γυμνάσιο Καβάσιλων και στο Γυμνάσιο Βεργίνας.

Δείτε παρακάτω τους πίνακες αντιστοιχούν στις σχολικές μονάδες φοίτησης των παιδιών των προσφύγων:
 

Νηπιαγωγείο Αγίας Βαρβάρας

















































4ο και 5ο Δημοτικά Αλεξάνδρειας και Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας















































Και Γυμνάσια Καβάσιλων και Βεργίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ