Κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας από Κλειδί έως Αλεξάνδρεια μέχρι τον Οκτώβρη

Ιδιαίτερη προσοχή στη διέλευση των οχημάτων τους που κινούνται στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο στο Κλειδί μέχρι τον κόμβο της Αλεξάνδρειας, θα πρέπει να έχουν για επόμενο διάστημα οι οδηγοί, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας για την αποκατάσταση αστοχιών. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 19 Οκτωβρίου όλες τις μέρες, εκτός Σαββατοκύριακου και εκτός των ημερών που κρίνονται επικίνδυνες λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας που ενέκρινε τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της:
Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, στα πλαίσια εκτέλεσης επειγουσών εργασιών αποκατάστασης αστοχιών του επιχώματος της Εγνατίας Οδού, από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Νησελίου, αποφασίζουμε:


- Από έκδοση παρούσης έως 19-10-2018, τον αποκλεισμό του ερείσματος και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, στο ανωτέρω τμήμα της Εγνατίας Οδού, στα πλαίσια εκτέλεσης επειγουσών εργασιών αποκατάστασης αστοχιών του επιχώματος, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, πλην τις ημέρες του Σαββάτου, της Κυριακής, τις ημέρες των αργιών, καθώς και τις ημέρες που υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, χιονόπτωση).


α) Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα εφαρμόζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την τυποποιημένη και εγκεκριμένη σήμανση για κινητά εργοτάξια μικρής διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων, σύμφωνα με την απόφαση ΔΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ 905/20-05/2011), σήμανση η οποία εγκρίθηκε προς εφαρμογή και από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».


β) Η ανωτέρω εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται, έκαστη ημέρα πραγματοποίησης των εργασιών, με την ανατολή του ηλίου και θα απομακρύνεται με τη δύση του ηλίου από τον ανάδοχο του έργου «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.», με μέριμνα της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».


γ) Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη για την κυκλοφορία των οχημάτων η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, επί του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ