Quantcast

http://picasion.com/

Με φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία ο Φίλιππος

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2018 στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας που επιστρέφει και πάλι στα «σαλόνια» της Β' Εθνικής. Στην «πρώτη» της ομάδας
βρέθηκαν όλοι οι αθλητές, το προπονητικό team, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Λαζός Ηλίας και μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Οι αθλητές πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα προπόνησης άκουσαν προσεκτικά τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής κ. Λαζό αλλά και τον προπονητή κ. Δημήτρη Γκίμα, οι οποίοι τους καλωσόρισαν και τους ευχήθηκαν καλή αθλητική χρονιά.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Πρωταρχικός στόχος είναι το στάδιο της προετοιμασίας να ολοκληρωθεί χωρίς τραυματισμούς» ανέφερε ο κος Λαζός ενώ ο Δημήτρης Γκίμας τόνισε «Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Πιο πολύ και από την Α2. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και πολύ υπομονή».

Οι παίκτες που παρευρέθηκαν: Τόκας Αλέξανδρος, Τσεσμετζίδης Δημήτριος, Τόκας Παύλος, Βάλλιος Βασίλης, Τσιακλάγκανος Γιώργος, Καβαργύρης Φώτης, Κοθράς Ευθύμης, Παραπούρας Φαίδων, Σουτζόπουλος Δημήτρης, Καντάρκος Ρίζος, Ποταμόπουλος Κυριάκος, Σισμάνης Βαγγέλης, Παπαδόπουλος Νίκος, Χόργος Γιάννης, Πονόπουλος Γιώργος και Γιαντσιδιώτης Σπύρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ