Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πράσινο φως για την υπογραφή σύμβασης των εργασιών στη Γέφυρα Κούσιου

Την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου από κλιμάκιο που έφτασε από την Αθήνα το προηγούμενο διάστημα και δίνει το πράσινο φως για την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών στη Γέφυρα Κούσιου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Μιλώντας στο
ξεκίνημα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου ο ίδιος ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα υπογραφεί η σύμβαση για την έναρξη των εργασιών στη Γέφυρα Κούσιου. Ο ίδιος δήλωσε με νόημα ότι: «Θα στεναχωρήσω κάποιους άλλα τα νέα είναι καλά για την εξέλιξη του έργου της Γέφυρας Κούσιου, καθώς κλιμάκιο από την Αθήνα προχώρησε σε έλεγχο και έως το τέλος του μήνα υπογράφεται η σύμβαση για τη Γέφυρα Κούσιου» τόνισε ο ίδιος.
Παράλληλα αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του δήμου για την εκταμίευση ποσού που θα διατεθεί στους τρεις δήμους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Αττική, ενώ ανακοίνωσε και την παράδοση της γέφυρας Αγίου Νικολάου, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων Τριλόφου και Φυτειάς που αποσυμφορεί την Πατρίδα από την κίνηση των οχημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ