Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο σε τίτλους

Η εθνική τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές, οι εξελίξεις στη Γέφυρα Κούσιου, η καταπολέμηση των κουνουπιών προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ημαθία και η αγωνία των γονέων για τα επόμενα voucher που διατεθούν για τους δημοτικούς παιδικούς
σταθμούς, κυριάρχησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.


Το θέμα των πυρόπληκτων της Αττικής έθεσε ο δήμαρχος, ενώ από την
πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Καγκελίδης υπογράμμισε τη σημασία της ενότητας σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνά η χώρα. «Θεωρώ λυπηρό το γεγονός να αποδίδονται ευθύνες ο ένας στον άλλο» είπε ο κ. Καγκελίδης.


Στην καταπολέμηση των κουνουπιών και στην αντιμετώπιση του φαινομένου ο κ. Μελιόπουλος υπογράμμισε πως «η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».


Επίσημη πρώτη και για τον νέο δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Γιώργο Μιχαηλίδη, ο οποίος στην τοποθέτησή του μίλησε για το πρόβλημα από τις συσκευασίες φυτοφαρμάκων που πετιούνται ανεξέλεγκτα «Πλήττεται η δημόσια υγεία με αυτούς τους χειρισμούς» είπε χαρακτηριστικά.


Παράταση της αγωνίας για τους γονείς μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου, αφού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα καλυφθούν οι θέσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Βέροιας. 


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ, Στέργιο Διαμάντη, «τα δεύτερα voucher θα δοθούν στους δικαιούχους μέσα στον Σεπτέμβριο» κάτι που ανέφερε ο ίδιος στην τοποθέτησή του στα προ ημερησίας διάταξης θέματα του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ