Έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου το 30% των αποζημιώσεων του '17

Την υπογραφή Χουλιαράκη περιμένει η απόφαση για την πληρωμή του υπόλοιπου 30% από τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ για το έτος 2017. Τα παραπάνω έκανε γνωστά σε ιστοσελίδα αγροτικών νέων o Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές, ο οποίος τοποθετεί την εν λόγω πίστωση μέχρι το τέλος της επόμενης
εβδομάδας. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, το ποσό αυτό έχει υπολογιστεί στα 40 εκατ. ευρώ περίπου και αφορά 75.000 άτομα, θα καταβληθεί μαζί με κάποια άλλα υπόλοιπα αποζημιώσεων για ζημιές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.
«Στόχος μας είναι η πληρωμή να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Η απόφαση έχει φύγει από εμάς, έχει υπογραφεί από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τώρα βρίσκεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Όταν πάρει και την υπογραφή Χουλιαράκη, θα πρέπει να πάρει ΦΕΚ και στη συνέχεια να καταβάλουμε τα χρήματα στους δικαιούχους», σημείωσε ο Φάνης Κουρεμπές στο Agronews.
Όσον αφορά το θέμα των αποζημιώσεων για τις ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του καλοκαιριού ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ δήλωσε στο Agronews ότι αυτό το διάστημα ολοκληρώθηκαν οι αναγγελίες ζημιάς και ξεκινούν οι εκτιμήσεις. 


πηγή: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ