Quantcast

http://picasion.com/

Στην Αγκαθιά οι ψεκασμοί σήμερα για τα κουνούπια

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός για την αντιμετώπιση ακμαίων κουνουπιών απόψε το βράδυ της Πέμπτης, 23ης Αυγούστου (ώρα 23:00 και με διάρκεια δύο ώρες τουλάχιστο) στην
Τοπική Κοινότητα Αγκαθιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας. Η ψεκαζόμενη περιοχή θα επιτηρείται με ευθύνη του ανάδοχου φορέα, προκειμένου να μην κυκλοφορούν άνθρωποι και ζώα κατά την διάρκεια των ψεκασμών, εξασφαλίζοντας την προστασία της Δημόσιας Υγείας.  
Εξειδικεύοντας τους βασικότερους κανόνες ατομικής προστασίας, αναφέρεται ότι οι κάτοικοι πρέπει να λάβουν και να τηρήσουν κατά την ανωτέρω χρονική περίοδο που θα πραγματοποιηθούν οι ψεκασμοί, αλλά και για τουλάχιστο μία ώρα μετά το πέρας ους) τα εξής μέτρα προστασίας:
Να μην υπάρχουν εκτεθειμένα είδη οικιακής χρήσης (π.χ. ρούχα, παιχνίδια κ.λ.π)
Τα κλιματιστικά να είναι κλειστά.
Να δίδεται ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία των ατόμων με προβλήματα υγείας.
Να απομακρύνονται τα μελισσοσμήνη από τις ψεκαζόμενες περιοχές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ