Quantcast

http://picasion.com/

16 νέοι γιατροί σε κέντρα Υγείας της Ημαθίας

Άμεση πλήρωση 16 μόνιμων θέσεων γιατρών στα Κέντρα Υγείας (ΚΥ) του νομού Ημαθίας αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, με πρωτοβουλία των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσως Καρασαρλίδου και Χρήστου Αντωνίου και με τη συμμετοχή,
μεταξύ άλλων, του διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Γιώργου Κίρκου και του υπεύθυνου του τμήματος υγείας ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τσαπαρόπουλου.

Όπως αναφέρει η κ. Καρασαρλίδου, στην προσωπική της ιστοσελίδα, ο κ. Κίρκος ανακοίνωσε ότι στο Κ.Υ. Βέροιας (πρώην ΙΚΑ) θα προσληφθούν 8 μόνιμοι γιατροί, με ειδικότητες καρδιολόγου, ακτινοδιαγνώστη, γυναικολόγου, ουρολόγου, δερματολόγου, οφθαλμίατρου, Ω.Ρ.Λ., νευρολόγου. Αντίστοιχα, στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας 4 γιατροί με ειδικότητες καρδιολόγου, ακτινοδιαγνώστη, γυναικολόγου και γενικού ιατρού και άλλοι 4, στο Κ.Υ. Νάουσας (πρώην ΙΚΑ) με ειδικότητες καρδιολόγου, βιοπαθολόγου, παιδιάτρου και γενικού ιατρού.

Επίσης, αποφασίστηκε η ψηφιοποίηση του ακτινολογικού εργαστηρίου για τις μονάδες υγείας, ενώ ο κ. Κίρκος έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει η ριζική ανακαίνιση του Κ.Υ.Αλεξάνδρειας, με πλήρη κτηριακή, ηλεκτρομηχανολογική και ενεργειακή αναβάθμιση (θέρμανση-κλιματισμός).

«Οι βουλευτές απ' την πλευρά μας θα παρακολουθούμε συνεχώς την υλοποίηση των ανακοινώσεων και θα συνδράμουμε και οι ίδιοι με κάθε δυνατό τρόπο», σχολιάζει η κ. Καρασαρλίδου, αναφέρει ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, οι διευθυντές των Κέντρων Υγείας Βέροιας (πρώην ΙΚΑ) Χατζή Μαρία, Αλεξάνδρειας Αμπεριάδου Παρασκευή, Νάουσας (πρώην ΙΚΑ) Αθανασιάδης Ιωάννης, καθώς και στελέχη του Κ.Υ.Βέροιας (πρώην ΙΚΑ), και υπογραμμίζει ότι στη συζήτηση που ακολούθησε οι τρεις διευθυντές ενημέρωσαν τους βουλευτές για τα προβλήματα που υπάρχουν στις υγειονομικές μονάδες.

6 σχόλια:

  1. «Και σχολεία θα σας κάνουμε,και θάλασσα θα σας φέρουμε...»
    Μην πιστεύετε τίποτα.
    Και αν θέλετε,βάζουμε και στοίχημα,1€,μέσω του σάιτ.
    Για να σας το λέω,κάτι ξέρω.
    Μακάρι να λέγαν τουλάχιστον την την αλήθεια.
    Ότι τον επόμενο μήνα,οι γιατροί μένουν κατά 2 ειδικευόμενους και 2 ειδικούς,λιγότεροι.
    Η μεγάλη πλάκα είναι ότι θα υπάρξουν κορόιδα που θα πιστέψουν,
    Και θα ψάχνουν γιατρούς,και παραπάνω μάλιστα.
    Είναι σαν το βγαινουμε από τα μνημόνια,κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στα νοσοκομεία οι περισσότερες θέσεις είναι κενές,στο νοσοκομείο ναουσας υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σε όλες τις κλινικές,η παθολογική είναι με έναν γιατρό και έναν δανεικό από αλεξανδρεια,ποιον δουλεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που πάει στο σουβλατζίδικο και ζητάει να του βάλουν 99 σουβλάκια...
    Οποιος τους πιστεύει,άξιος της μοίρας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο κέντρο υγείας ακόμα γελάνε με αυτά που αναφέρουν.
    Με πίκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επισκευάστε πρώτα τα χαλασμένα εδώ και 5-6 χρόνια Κλιματιστικα,έτσι ώστε το κέντρο υγείας να έχει κλιματισμό,και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.
    Όσον αφορά τους γιατρούς,5 άτομα είναι ολοι κι όλοι,μόνο με ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα πιεσόμετρο,χωρίς ασθενοφόρα,με το χοτ σποτ 800 άτομα επιπλέον,τι να πρώτο κάνουν και αυτοί;
    Από τους 5 που απέμειναν και είναι όλοι 50-60 χρόνων,ακούγεται ότι από Σεπτέμβρη άλλοι 2 θα παραιτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τάξε και μην κανεις,σπίτι δεν χαλάει,έλεγε ένας παππούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ