Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άγιο είχε οδηγός οχήματος μετά το σοβαρό τροχαίο με 3 οχήματα στην Εγνατία Οδό

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα τριών οχημάτων σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στο ρεύμα κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Αλεξάνδρεια, λίγο πριν τα ΣΕΑ Πλατάνου. Τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε όχημα της Εγνατίας Οδού καιακολούθως πάνω σε ένα ΙΧ. Από τη πρόσκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Σύμφωνα με το Νοσοκομείο ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το πρόσωπο με αποτέλεσμα να έχει απώλεια συνείδησης, ωστόσο οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.
Σοκαριστικές είναι και οι εικόνες που μεταφέρει από το σημείο το alexandreia-gidas.gr, ειδικά από το όχημα της Εγνατίας Οδού, που αν και όλη η αριστερή του πλευρά έχει καταστραφεί ολοσχερώς, το πλήρωμα βγήκε από το τροχαίο σώο και χωρίς τραυματισμό, όπως και ο οδηγός του. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο οδηγός του ΙΧ, που πιθανότατα είχε σταματήσει για να αλλάξει λάστιχο και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας.



Στο σημείο έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Τροχαίας, για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, καθώς αυτή τη στιγμή έχει δημιουργηθεί έντονο πρόβλημα και αρκετή κίνηση. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του alexandreia-gidas.gr






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ