Καλοκαιρινές Σχάρες και Τηγανιές: Στέκι, για καφέ, ποτό, τσίπουρο - μεζέ και παιδικά πάρτι!

Παραγγέλνεις 1 τσίπουρο; Έρχονται 4 μεζέδες! 2ο; Άλλοι 3! 3ο; Άλλοι 3! Αντέχεις;
Γιατί τι θέλουμε το καλοκαίρι αν βρισκόμαστε στην πόλη; Ένα σημείο με δροσιά και πράσινο, για να το κάνουμε στέκι από το πρωί έως το βράδυ, για ηρεμία και χαλάρωση, για καφέ, επιλογές φαγητού και ποτού για όλους, μικρούς και μεγάλους και φυσικά εξαιρετικές τιμές για να μπορούμε να πηγαίνουμε καθημερινά! Μην το ψάχνετε μακρυά... Στη Βέροια έχουμε το «Σχάρες και τηγανιές», που βρίσκεται κοντά μας για δεύτερο καλοκαίρι, στο δρόμο για το Νοσοκομείο Βέροιας. Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, για τσιπουράκι και μεζέ, μέχρι το βράδυ για ποτό.
Τι συμβαίνει εκεί στο «Σχάρες και τηγανιές» με τους μεζέδες; Παραγγέλνεις ένα τσίπουρο; Έρχονται μαζί του 4 μεζεδάκια. Παραγγέλνεις δεύτερο; Έρχονται μαζί του 3. Αντέχεις και τρίτο; Έρχονται άλλα 3! Έφαγες 10 πιάτα ενώ το μόνο που έκανες ήταν να παραγγείλεις 3 τσίπουρα; Έτσι γίνεται στο «Σχάρες και Τηγανιές», με το 1ο τσίπουρο, προσφέρονται 4 μεζεδάκια και από το 2ο, το 3ο και πάει λέγοντας... προσφέρονται 3 μεζεδάκια! Ενώ με μια μπύρα ή κρασί ή ρετσίνα, προσφέρονται 2 μεζεδάκια!
Άνετο πάρκινγκ, ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος με σούπερ παιχνίδια για την απασχόληση και τη διασκέδαση των παιδιών, τραπεζάκια στο γκαζόν, πράσινο, φυσική σκιά, δροσιά και θέα. Πάρτε την παρέα ή την οικογένειά σας και ελάτε στο πιο δροσερό στέκι του καλοκαιριού.
Στο «Σχάρες και τηγανιές» μπορείς να διοργανώσεις τα πιο καλοκαιρινά γενέθλια του παιδιού σου, καθώς και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Οι γονείς θα απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους σ' ένα υπέροχο περιβάλλον, ενώ τα παιδάκια θα παίξουν και θα διασκεδάσουν, περνώντας αξέχαστα, στις κούνιες, τις τραμπάλες, τις τσουλήθρες και τα παιχνίδια του ειδικά διαμορφωμένου παιδότοπου.
Το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι επέστρεψε στη Βέροια και σας περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στο δρόμο για το Νοσοκομείο. Δείτε φωτογραφίες:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ