Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκαλύψεις για τη δράση του Ημαθιώτη που συνελήφθη ως μέλος σπείρας διακίνησης όπλων

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο veriotis.gr
Σε περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας συνελήφθη ο 63χρονος άνδρας που φέρεται ως μέλος σπείρας παράνομης διακίνησης όπλων, υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε χθες ύστερα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας
Ηρακλείου. Οι αρχές εξάρθρωσαν την σπείρα που διακινούσε όπλα σε όλη την Ελλάδα και της οποίας εγκέφαλος εμφανίζεται ένας 55χρονος κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης. Ενεργό ρόλο όμως στην εκτέλεση των παράνομων δραστηριοτήτων φαίνεται πως είχε και ένας 63χρονος Ημαθιώτης. Σύμφωνα με τις αρχές, η σπείρα χρησιμοποιούσε το όνομά του για την παραλαβή των όπλων τα οποία αποστέλλονταν μέσω εταιρίας κούριερ. Ο ίδιος φέρεται να είχε επιτρέψει στα μέλη της παράνομης ομάδας να χρησιμοποιούν το ονοματεπώνυμό του, με σκοπό να μην προκαλέσουν υποψίες στις αρχές που έψαχναν άτομα με Κρητικά επώνυμα!

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε συνολικά 55 σημεία σε όλη τη χώρα, ώστε να εντοπιστούν αγορασμένα όπλα ενώ δεν αποκλείονται και νέες συλλήψεις στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Πέρα από τον 63χρονο από την Ημαθία που συνελήφθη, έχουν γίνει άλλες 6 συλλήψεις στην Κρήτη, μεταξύ των οποίων ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου. Ταυτόχρονα, έχουν κατασχεθεί 16 πυροβόλα όπλα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη εισαγωγή, κατοχή, διάθεση όπλων και λοιπών ειδών οπλισμού.

Το κύκλωμα φέρεται να διακινούσε τα όπλα στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ