Σχάρες και Τηγανιές: Το καλοκαιρινό μας στέκι στη Βέροια - Από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Για καφέ, ποτό, τσίπουρα και μεζέδες που έρχονται χωρίς καν να παραγγείλεις!
Ένα όμορφο καλοκαιρινό τριήμερο ξεκινάει, ενώ επιτέλους ακολουθεί και μια ζεστή και καλοκαιρινή εβδομάδα. Βρίσκεστε στην πόλη και αναζητάτε ένα στέκι με πράσινο και δροσιά, από το πρωί έως το βράδυ, για ηρεμία και χαλάρωση, για καφέ, επιλογές φαγητού και ποτού για όλους, μικρούς και μεγάλους και φυσικά εξαιρετικές τιμές για να μπορούμε να πηγαίνουμε καθημερινά! Μην το ψάχνετε μακρυά... Στη Βέροια έχουμε το «Σχάρες και τηγανιές», που βρίσκεται κοντά μας για δεύτερο καλοκαίρι, στο δρόμο για το Νοσοκομείο Βέροιας. Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, για τσιπουράκι και μεζέ, μέχρι το βράδυ για ποτό.
Τι συμβαίνει εκεί στο «Σχάρες και τηγανιές» με τους μεζέδες; Παραγγέλνεις ένα τσίπουρο; Έρχονται μαζί του 4 μεζεδάκια. Παραγγέλνεις δεύτερο; Έρχονται μαζί του 3. Αντέχεις και τρίτο; Έρχονται άλλα 3! Έφαγες 10 πιάτα ενώ το μόνο που έκανες ήταν να παραγγείλεις 3 τσίπουρα; Έτσι γίνεται στο «Σχάρες και Τηγανιές», με το 1ο τσίπουρο, προσφέρονται 4 μεζεδάκια και από το 2ο, το 3ο και πάει λέγοντας... προσφέρονται 3 μεζεδάκια! Ενώ με μια μπύρα ή κρασί ή ρετσίνα, προσφέρονται 2 μεζεδάκια!
Άνετο πάρκινγκ, ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος με σούπερ παιχνίδια για την απασχόληση και τη διασκέδαση των παιδιών, τραπεζάκια στο γκαζόν, πράσινο, φυσική σκιά, δροσιά και θέα. Πάρτε την παρέα ή την οικογένειά σας και ελάτε στο πιο δροσερό στέκι του καλοκαιριού.
Και Μουντιαλιακό στέκι!
Στο «Σχάρες και τηγανιές» μπορείς να διοργανώσεις τα πιο καλοκαιρινά γενέθλια του παιδιού σου, καθώς και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Οι γονείς θα απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους σ' ένα υπέροχο περιβάλλον, ενώ τα παιδάκια θα παίξουν και θα διασκεδάσουν, περνώντας αξέχαστα, στις κούνιες, τις τραμπάλες, τις τσουλήθρες και τα παιχνίδια του ειδικά διαμορφωμένου παιδότοπου. Δώσε με την παρέα σου ποδοσφαιρικό ραντεβού στο «Σχάρες και τηγανιές» για να παρακολουθήσεις σε ένα τέλειο περιβάλλον με καφέ, ή παγωμένες μπύρες και μεζέ, τους αγώνες του Μουντιάλ.
Το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι επέστρεψε στη Βέροια και σας περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στο δρόμο για το Νοσοκομείο. Δείτε φωτογραφίες:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6934457973

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ