Απίστευτο: Δείτε πως ήταν η Βέροια πριν από 750 εκατ. χρόνια

Θα μας πείτε, εδώ δε θυμόμαστε αν χθες φάγαμε γεμιστά ή μελιτζάνες, πού να ξέρουμε τι έγινε πριν από 750.000.000 χρόνια, αλλά θα επιμείνουμε γιατί παρουσιάζει ενδιαφέρον. Υπάρχει μία ιστοσελίδα η οποία δείχνει πώς ήταν η γη πριν από αρκετά εκατομμύρια χρόνια. «Τότε που εμείς είχαμε πολιτισμό και
οι άλλοι κοιμόντουσαν ακόμα στα δέντρα»; θα ρωτήσεις. Όχι, «λίγο» νωρίτερα. Ο λόγος για την εφαρμογή του Ian Webster, Dinosaurpictures, η οποία δείχνει τη μορφολογία του εδάφους της γης από σήμερα έως 750 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Δε θα είχε ενδιαφέρον να δείτε τι συνέβαινε στο σπίτι σας, στη Βέροια, στην Ημαθία, πολύ πριν καταφτάσει εκεί ο εργολάβος, πριν καλά – καλά σχηματιστεί η ευρωπαϊκή ήπειρος ή πάρει τη μορφή την οποία όλη γνωρίζουμε σήμερα; Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ δοκιμάζοντας είτε την ακριβή διεύθυνση είτε χώρες, ωκεανούς και όρη. Μάλιστα, μπορείτε να περιηγηθείτε και με φίλτρο ανά περίοδο όπως π.χ. Ιουρασική (ναι από το Jurassic Park, αυτό το κατάλαβες μπαγασάκο) ή την Τριαδική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ