Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγειρικές με τα παιδιά του «Καλοκαίρι στην πόλη μου» έκανε ο Σεφ του Βεροιώτη

Μια δημιουργική και νόστιμη δραστηριότητα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα 135 παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του δήμου Βέροιας «Καλοκαίρι στην πόλη μου», που διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας. Ο Σεφ του «Βεροιώτη»
Γιώργος Μεταξάς συμμετείχε εθελοντικά στο 15νθήμερο πρόγραμμα, αναλαμβάνοντας καθημερινά τη δραστηριότητα της μαγειρικής με τα παιδιά.



Ο Σεφ, πέρα από τις ευχάριστες ώρες δημιουργίας, θέλησε να μυήσει τους junior σεφ στην υγιεινή και γευστική διατροφή, επιλέγοντας καθημερινά και από μια εύκολη συνταγή για να ετοιμάσει μαζί με τα παιδιά. Συνταγές για υγιεινά αλλά νόστιμα και αγαπημένα σνακ, που δημιούργησαν μαζί βήμα - βήμα και που θα μπορούν μόνα τους μετά να δημιουργήσουν και στο σπίτι, παρέα με τους γονείς τους.
 Δείτε φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ