Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Δημοσθένης Ταραμονλής

Μετά την πολύ καλή παρουσία του στο Πανελλήνιο Ανδρών, επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κατακτώντας τον τίτλο στο σημαντικότερο εγχώριο πρωτάθλημα Junior. Ο 17χρονος αθλητής του Α.Σ Νηρέας Βέροιας, δεν έχασε κανένα σετ στην πορεία του ως τον τίτλο. Στην πρώτη του
αναμέτρηση είχε αποκλείσει τον Δημήτρη Μανουσάκη με 6-1, 6-2, στη συνέχεια κέρδισε τον Γιάννη Ξυλά με 6-4, 6-3 και στα ημιτελικά ήταν μπροστά με 6-2, 3-1 κόντρα στον Βαγγέλη Φραγκίστα, πριν ο τελευταίος ολοκληρώσει τον αγώνα με τραυματισμό και εγκατάλειψη.

Σ' έναν κλειστό τελικό ο Δημοσθένης κέρδισε τον Θανάση Σπυρόπουλο με 6-3, 7-5. Ο Δημοσθένης κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο και στα διπλά με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Ράπτη από την Fernandez Tennis Academy της Αττικής . Οι δύο αθλητές αντιμετώπισαν τους Ξυλά και Σπυρόπουλο και έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό κατάφεραν να πάρουνε την νίκη με σκορ 6-7 , 6-4 , 11-9. 

Στο μεικτό, μαζί με την Παρθένα Παυλίδου του ομίλου αντισφαίρισης Βέροιας κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης .Εκεί αντιμετώπισαν τους Χρήστο Δαγκλή και Στεφανία Μωϋσιάδη , αλλά δεν κατάφεραν να πάρουνε τον τίτλο καθώς ηττήθηκαν με σκορ 6-7 , 6-3 , 10-7

Δικαίωση για τον προπονητή του Γιάννη Ταραμονλή (αδερφός) πού μετά από σκληρή δουλειά είδε τον αθλητή του να πετυχαίνει τους στόχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ