Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χολιγουντιανές επισκέψεις στην Ημαθία

Επισκέψεις από το Χόλιγουντ έχουμε αυτές τις μέρες στην Ημαθία, καθώς η ηθοποιός Μελίνα Κανακαρίδη, που έγινε γνωστή πρωταγωνιστώντας στις σειρές CSI, βρίσκεται στην περιοχή μας. Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός δεν επέλεξε τυχαία την Ημαθία για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ούτε γυρίζεται
κάποια χολιγουντιανή ταινία στα μέρη μας. Η Μελίνα επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι τη Νάουσα Ημαθίας, καθώς είναι Ναουσαία κατά το ήμισυ, από την πλευρά της μητέρας της Κωνσταντίνας Τέμα. Η Μελίνα όχι μόνο δεν κρύβει την καταγωγή της αλλά την ενσωμάτωσε και στο ρόλο που υποδύεται, λέγοντας χαρακτηριστικά σε μια ατάκα της στο σίριαλ, «Ναι, είμαι Ελληνίδα και μάλιστα Ναουσαία» και μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά!



Η Μελίνα απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις ομορφιές του τόπου μας αλλά και τις νοστιμιές του, επισκέπτεται φίλους και συγγενείς και ξεκουράζεται στον αγαπημένο της προορισμό, όπως έχει χαρακτηρίσει τη Νάουσα. Φιλικές σχέσεις διατηρεί και με την οικογένεια Μπουτάρη και μάλιστα σήμερα επισκέφθηκε το Κτήμα «Kir-Yianni» στο Γιαννακοχώρι Νάουσας, όπου εκεί συνάντησε τον καλό της φίλο και υπεύθυνο επικοινωνίας Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, δοκίμασε τοπικά κρασιά και εδέσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ