Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τον πρώτο των πρώτων στη Θεωρητική Κατεύθυνση του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

"Χτυπά" Νομική Θεσσαλονίκης με 18.614 μόρια
Πρόγραμμα, μεθοδικότητα και στήριξη από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας του 18χρονου Χρήστου Καλαϊτζίδη που διαγωνίστηκε με επιτυχία στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και κατάφερε να
αποσπάσει 18.614 μόρια, επιδιώκοντας μια θέση στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. O veriotis.gr μίλησε με τον υποψήφιο του 5ου ΓΕΛ Βέροιας για την εξαιρετική του επίδοση και τα όνειρά του από εδώ και πέρα.
"Ήθελα να γίνω δικηγόρος από όταν ήμουν στην ΣΤ' Δημοτικού"
 

"Δεν στερήθηκα τίποτα από την καθημερινότητά μου" λέει στο veriotis.gr ο 18χρονος Χρήστος. "Το πρόγραμμα είναι το παν σε μία τέτοια πρόκληση που θα σηματοδοτήσει το μέλλον σου. Και έβγαινα, και τους φίλους μου έβλεπα, αλλά πρόκειται για έναν προσωπικό αγώνα του καθένα. Διάβαζα περίπου 4 ώρες καθημερινά για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου. Τώρα περιμένω στις 16 Ιουλίου να δηλώσω τη σχολή που επιθυμώ" είπε ο Χρήστος Καλαϊτζίδης.

Εκμυστηρευόμενος τις επιθυμίες του, ο 18χρονος δήλωσε πως είχε την επιθυμία να γίνει δικηγόρος όταν ήταν ακόμα μαθητής δημοτικού. Παρόλο που κανένα μέλος της οικογένειας δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο επάγγελμα, το όνειρο του Χρήστου εκπληρώθηκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
 

Οι γονείς του 18χρονου δηλώνουν ευτυχισμένοι από τα αποτελέσματα των εξετάσεων και από τις επιλογές του Χρήστου και θα συνεχίζουν να τον στηρίζουν στο νέο του ξεκίνημα.






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ