Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρεοπωλείο Ειλικρίνεια: Παρασκευή απόγευμα ανοιχτά για όλα τα απαραίτητα του Σαββατοκύριακου!

Καλοκαιρινό αναμένεται να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, γι' αυτό όσοι από εσάς διαθέτετε σπιτάκι σε κάποιο ορεινό χωριό της Ημαθίας, ή σε κάποια κοντινή θάλασσα, μη το σκέφτεστε... Μπείτε στο αυτοκίνητο και πάρτε τα βουνά και τις θάλασσες! Πριν ανεβείτε, κάντε φυσικά στάση για τα άκρως απαραίτητα... Τα κρέατα που θα ψήσετε από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», είτε στο μαγγάλι είτε στο φούρνο. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» μας τα έχει όλα έτοιμα. Σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, πανσέτες, μπριζόλες, λουκάνικα χειροποίητα χωριάτικα, μπιφτέκια, σουτζουκάκια, κοντοσούβλια... που θα τα βρούμε και έτοιμα μαριναρισμένα για να μπουν κατευθείαν στη σχάρα. 
Μας ετοίμασε όμως και ένα σωρό κρεατοσκευάσματα, με όλα τα είδη κρέατος, γεμιστά με αλλαντικά, τυριά και λαχανικά, έτοιμες λύσεις που θα μπουν στο φούρνο και θα στολίσουν το τραπέζι μας χωρίς καμία προετοιμασία. Και μη φύγετε χωρίς να πάρετε μαζί σας και τα καπνιστά παραγωγής του, σε συσκευασίες που θα τα διατηρήσουν αναλλοίωτα στο ψυγείο σας και θα αποτελέσουν τον τέλειο μεζέ για τα τσιπουράκια και τα κρασιά σας.
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» το απόγευμα της Παρασκευής* θα είναι ανοιχτό και θα σας περιμένει να επιλέξετε τα κρέατα του Σαββατοκύριακου!

*Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα είναι κλειστό κάθε απόγευμα εκτός Παρασκευής!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ