Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Φίλιππος Σουρλόπουλος

Καλό Παράδεισο!
«Έφυγε» από τη ζωή σήμερα Σάββατο 14 Ιουλίου ο δημιουργός και εκδότης της μοναδικής έντυπης εφημερίδας του δήμου Αλεξάνδρειας Φίλιππος Σουρλόπουλος σε ηλικία 70 ετών. Ο γνωστός δημοσιογράφος ύστερα από ατύχημα που είχε και χτύπημα

στο κεφάλι την Παρασκευή, δεν κατάφερε να το ξεπεράσει και έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας.

Συγκλονίζει το μήνυμα του γιου του, Νίκου:

«Ένα ζεστό πρωινό του Ιουλίου, στον μπαξέ του που τόσο του άρεσε να ασχολείται, έφυγε ο πατέρας μας Φίλιππος Σουρλόπουλος. Όχι φορτωμένος με πολλά χρόνια, αλλά φορτωμένος με πολλές εμπειρίες, από μια ζωή που την έζησε έντονα.

Άνθρωπος της οικογένειας έδωσε τα πάντα στην αγαπημένη του σύζυγο Τασούλα, σε μας τα παιδιά του Νίκο και Αλέξη και στα τέσσερα εγγόνια που υπεραγαπουσε. Τον Φιλιππάκο, την Αναστασία, τη Μαριάνθη και το Δημητράκη.

Μάχιμος δημοσιογράφος, ιδρυτής του «Πολίτη» πάντα έψαχνε την αλήθεια, αντιτάχθηκε στον αυριανισμό και πάλευε για μια καλύτερη Αλεξάνδρεια.

Πατέρα, σ'αγαπάμε πολύ. Θα μας λείψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ