Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή: Αποκλεισμένη μια λωρίδα της Εγνατίας λόγω του χθεσινού τροχαίου

Αποκλεισμένη παραμένει ακόμα και σήμερα η μια λωρίδα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό. Στο σημείο έχει ακινητοποιηθεί το βυτιοφόρο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, με αποτέλεσμα η
Τροχαία να έχει αποκλεισμένη τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και τη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Βέροια, στο ύψος περίπου του Νησελίου. Η Τροχαία με ανακοίνωσή της εφιστά την προσοχή των οδηγών στα έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας, καθώς αυτή θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού και λόγω ακινητοποίησης βυτιοφόρου οχήματος με φορτίο ελαίου, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος, που βρίσκεται ακινητοποιημένο στο πρανές (απαλλοτριωμένο τμήμα της Εγνατίας Οδού) και τμήμα αυτού καταλαμβάνει μέρος της ΛΕΑ στην χ/θ 277,000 Ηγουμενίτσας - Κήπων στον κλάδο κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Βέροια, αποφασίστηκε ο αποκλεισμός της ΛΕΑ και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας επί της Εγνατίας Οδού στην Χ.Θ. 277,000 Ηγουμενίτσας-Κήπων στον κλάδο κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Βέροια. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας που θα παραμένει ανοιχτή σε κάθε περίπτωση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ