Quantcast

http://picasion.com/

23 χρόνια από τον θάνατο του Αστυνομικού στην Πατρίδα

Ο κακοποιός έριξε χειροβομβίδα μέσα στο περιπολικό!
Συμπληρώθηκαν 23 ολόκληρα από τον θάνατο του Γιώργου Αθανασόπουλου που είχε συγκλονίσει την πόλη της Βέροιας. Ο Αρχιφύλακας, ο οποίος γεννήθηκε το 1965 στην Ημαθία και το 1997 υπηρετούσε ως Αστυφύλακας
στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας έπεφτε νεκρός μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα στην Πατρίδα. Πιο συγκεκριμένα ήταν 11 Ιουλίου 1997, όταν ένας υπαίτιος οικογενειακού επεισοδίου (για τη διευθέτηση του οποίου είχε κληθεί η Αστυνομία), πλησίασε και έριξε στο υπηρεσιακό όχημα μια χειροβομβίδα. Από την έκρηξη τραυματίστηκε βαριά ο 32χρονος Αστυφύλακας Γεώργιος Αθανασόπουλος, ο οποίος κατέληξε στις 28 Ιουλίου στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Στον Αστυφύλακα Γεώργιο Αθανασόπουλο απονεμήθηκε επ’ ανδραγαθία ο βαθμός του Αρχιφύλακα, ενώ η συγκεκριμένη πλατεία της Πατρίδας πήρε σε ένδειξη τιμής το όνομά του.

6 σχόλια:

  1. Εξω ειναι το καθικι με νομο παρασκευοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι εξω. Τρελαθηκε και τον εχουν σε ψυχιατρειο

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕ

      Διαγραφή
  2. Ως ανήψια του Γιώργου ο δράστης είναι ελεύθερος με το νόμο. Τουλάχιστον έτσι μας πληροφορησαν. Ησυχία να μη βρει το καθίκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισόβια συν 17 νομίζω πως ήταν η ποινή. Σε 18 χρόνια περίπου βγήκε. Θέλω να ρωτήσω όλους όσους διαβάζετε αυτή την ανώνυμη ανάρτηση, μπορούμε να θεωρήσουμε έναν που δεν εργάστηκε ποτέ, αλλά ήταν γεννημένος για το έγκλημα, δυστυχώς, πως τώρα θα εργαστεί για να ζήσει, πως ΄΄σωφρονίστηκε΄΄; Πιστεύω προσωπικά πως αφέθηκε ως λύκος αμετανόητος ανάμεσα σε πρόβατα (εμάς δηλαδή)μέχρι νεωτέρας! Η αστυνομία τον ανεχόταν ή τον ΄΄χρειαζόταν΄΄ και ήταν θέμα χρόνου να ακουστούν τα κακά μαντάτα. Ελπίζω να μη βρεθώ στο δρόμο του... Καημένε Αθανασόπουλε τι σου 'μελε να πάθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά. Νά συμπληρώσω πώς οἱ ψηφίσαντες τούς νόμους περί προσωπικῶν δεδομένων, δυνάμει τῶν ὁποίων δέν δημοσιεύεται πλέον τό ὄνομα τοῦ δολοφόνου, εἶναι συνένοχοι για ὅ,τι πάθῃ ὅποιος βρεθῇ στόν δρόμο του._

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ