Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Borys Kryuchkov στον Φίλιππο

Ο θηριώδης ύψους 2,02 διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουκρανίας τερματοφύλακας, υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του και θα ενισχύσει τον Φίλιππο στην θέση του τερματοφύλακα. Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1988, αγωνίστηκε στο Ουκρανικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Shahtar Donetsk μέχρι το 2008, μετά στην ομάδα της Portovik Yuzhny Odessa μέχρι το 2011 και με την ZTR Zaporozhye μέχρι το 2019 όπου και κατέκτησε την 2η θέση στο ισχυρό Ουκρανικό πρωτάθλημα. Πέρσι αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την φανέλα του ΠΑΟΚ αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις!

Είναι παντρεμένος, έχει ένα μικρό παιδί και θα έρθει στη Βέροια με την οικογένεια του. Έτσι μετά τον Παντελή Κωστακίδη, ο Borys Kryuchkov είναι η 2η σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Φιλίππου! Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις εξίσου σημαντικών παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα του «Αυτοκράτορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ