Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτορεπορτάζ: Τον κόσμο του Κινήματος Αλλαγής συνάντησε στη Βέροια ο Γιώργος Καμίνης

Στη Βέροια βρέθηκε τη Δευτέρα 11/6 ο Γιώργος Καμίνης, ως κεντρικός ομιλητής της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ενημέρωσης των πολιτών, ενόψει των εσωτερικών διαδικασιών της
παράταξης για την εκλογή Συντονιστικών Επιτροπών στους τρεις Δήμους του Νομού μας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βέροια, επισκέφθηκε αγροτικό συνεταιρισμό, είχε συναντήσεις με αγρότες, ενώ ξεναγήθηκε για πρώτη φορά στη Βεργίνα.  
Το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ ήταν κεντρικός ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση, που συντόνιζε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Ασλάνογλου. Στην ομιλία του αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως στις μετεκλογικές συνεργασίες του Κινήματος Αλλαγής, στο νομοσχέδιο Κλεισθένης, στην αξιολόγηση στο Δημόσιο, ενώ ολοκλήρωσε με θέματα που αφορούν το ΚΙ.ΑΛ., που όπως ανέφερε, είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, κυρίως για 3 λόγους.


Πατά σε διπλή νομιμοποίηση, δέχεται εξωτερικές πιέσεις από προσπάθειες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να εισβάλλουν στο χώρο και να τον αλώσουν και υπάρχει εύλογη διαφωνία στο Κίνημα, που όμως διογκώνεται από τα ΜΜΕ που αρέσκονται στην σκανδαλολογία. «Είμαστε όμως για τα δύσκολα», είπε κλείνοντας και δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό.
Δείτε το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ