Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ένα ξέφρενο πάρτι έκλεισαν τη σχολική χρονιά οι δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Βέροιας

Με ένα αξέχαστο πάρτι στο γήπεδο μπάσκετ της Εληάς «Άρης Γεωργιάδης», γεμάτο παιχνίδι, χορό, μουσική, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, σαπουνόφουσκες και face painting, έκλεισαν τη φετινή σχολική χρονιά και υποδέχθηκαν το καλοκαίρι οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Κ.Α.Π.Α. Δήμου
Βέροιας. Τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους δημοτικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ευχαρίστησε αρχικά η Προϊσταμένη του 3ου Παιδικού Σταθμού Αθηνά Καπρίνη, που παρουσίασε την εκδήλωση.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ευχαριστώντας τους εργαζομένους των παιδικών σταθμών και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης που ευχαρίστησε τους γονείς για την επιλογή τους να εμπιστευθούν τα παιδιά τους στους δημοτικούς σταθμούς αλλά και το προσωπικό.

Στη συνέχεια, η κ. Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου, εργαζόμενη ως βρεφονηπιοκόμος στον παιδικό σταθμό Μακροχωρίου, βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο για την πρώτη θέση που κατέκτησε σε διαδικτυακό διαγωνισμό παραμυθιού. Ακολούθησε ξέφρενο αποχαιρετιστήριο πάρτι, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και στο τέλος;;; Παγωτό για όλους! Δείτε φωτογραφίες:





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ