Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήμερα στο φουαγιέ του Δημαρχείου Βέροιας οι Ιστορίες για Ροδάκινα

Στο φουαγιέ του Δημαρχείου Βέροιας μεταφέρεται η σημερινή δράση για παιδιά του 3ου Φεστιβάλ Ροδάκινου
Επιπλέον, όπως ανακονώθηκε από τον ΤΟΒ, το Κυνήγι του Χαμένου Ροδάκινου με τον Τιμολέων Τιραμόλα στην Ελιά θα γίνει την Κυριακή το πρωί (αντί σήμερα Σάββατο). Σε ό,τι
αφορά τη σημερινή εκδήλωση: Ένα ροδάκινο... μια φορά… Τι απέγινε το παιδί που συνάντησε και αγάπησε ένα ροδάκινο; Τι δώρο θα βρεΙ ο βασιλιάς για τα γενέθλια της κόρης του, της πριγκήπισσας Τία που τα έχει ήδη όλα; “Το Σπίτι της Γιαγιάς Μαρίκας” και το εργαστήρι κουκλοθεάτρου ταξιδεύει στο 3ο Φεστιβάλ Ροδάκινου και σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή αφήγηση με μαριονέτες… Μια αφήγηση που μας μεταφέρει σε μέρη γεμάτα από λαχταριστά και ζουμερά ροδάκινα!
Την παράσταση πλαισιώνει μία εξίσου ζουμερή εικαστική κατασκευή. Με οδηγούς τους εικαστικούς Κατερίνα Αναστασίου και Ζάχο Σεργίου κατασκευάζουμε το δικό μας φανταστικό ροδακινοδέντρο και φυσικά τα ροδάκινα που θα το στολίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ